2009. 01. 15.

Hekk. Gyümölcsrizs. Rizs koch.

Finit. Nagyon nagyon fint. Majonézes hagymás kukorica salátát, szezámos rántott hekk filével.
Az, hogy hekket sütöttem csak evés közben derült ki, mert annyira finom volt, hogy megnéztem milyen hal is ez.





A desszerthez mát tegnap este kedvet kaptam, miközben néztem Keleti Andi főzését.
Igazából a Joni (pedig nem igazán szeretem az ürgét) csinált hozzá kedvet, mert amikor elemezte a menzás gőzölgő illatos rizs kochot összefutott a nyál a számba.



Tudom ezek itt gyümölcs rizsek, de egy kicsit sok tejes rizst főztem, és mivel finom és puha lett nem volt szívem kidobni.
Ananászt és körte kompótot szeltem bele. Mindkét fajta ugyan az, csak egy kicsit játszottam a tálalással.



Ez pedig a már emlegetett rizs koch. Szintén ananásszal, és cseresznye kompóttal gazdagítottam.
Remek alkalom volt arra, hogy megkostóljam, hogyan sikerült a cseresznye és a körte. Azt tudtam, hogy az íze jó az viszont nem volt biztos, hogy a tartósítás is sikerült.




A legvár bolti igazi gyümölccsel, az üveg 30%-ig. Jó esetben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése