Az én variációm is mindig kicsit más, attól függ, hogy milyen füstölt húsom van éppen. Készítettem már sonkával, bőrkével, csülökkel, ebbe most füstölt oldalas került.
Maga a leves egy sima tejfölös krumplileves, pirospaprikás zsemleszínű rántással. A különbség ott kezdődik, hogy a füstölt hús (hígított) levében kezdem a főzést. Fokhagymával borssal babérlevélel ízesítem, s a savanyúságát a főzés vége felé hozzáadott ecet adja meg.
Tálaláskor finomra vágott vöröshagymát teszek bele, a forró leves elveszi a hagyma csípősségét, de kellemes hagyma ízű és ropogós marad.
Különleges finom leves, ami egytálételként is megállja a helyét.
do you love mcdonald? if yes let's sign our blog for mcdonald lovers!!!
VálaszTörlésNa széép! Hogy jön ide a meki? Amúgy nincs vele bajom, az ésszerűség határáig.
VálaszTörlésYes, I love. Majd megnézlek :)